okt 02
pipe-pusher boringen

Vacature civiel engineer

Vacature civiel engineer

Als civiel engineer Ontwerp, teken en bereken je boringen. Dit gebeurt in overleg met uitvoering. Onze boringen betreffen sleufloze technieken (HDD, gesloten en open frontechniek). Daarnaast zijn wij een innovatief bedrijf. Er is ruimte om de ingeneering van innovatieve vraagstukken op te pakken.

Wij vragen

Ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een civieltechnische achtergrond (bij voorkeur ondergrondse infra) en je bent in het bezit van een afgeronde passende MBO of HBO opleiding. Het tekenen in Autocad Civil is een vereiste. Het is een pré om Sigma berekeningen te kunnen uitvoeren en tevens kan je KLIC-meldingen uitvoeren en afhandelen. Verder ben je leergierig, ijverig, klantvriendelijk, flexibel en je vindt werken in teamverband leuk. Daarnaast heb je interesse in het vakgebied en een verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

Een full-time functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Bouw CAO. Gebr. van Leeuwen Boringen is een gezond en onafhankelijk bedrijf dat plat georganiseerd is. Wij zijn een groeiend bedrijf met een open cultuur waar je elkaar actief opzoekt. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Reageren

Stuur je motivatie en cv naar m.meeuwsen@gvlboringen.com. Neem voor vragen over de functie contact op met Marleen Meeuwsen. Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Bent u geïnteresseerd deze vacature of heeft u vragen?

Over Gebr. van Leeuwen Boringen (Gvl)

Gebr. van Leeuwen Boringen (GvL) heeft een sterke positie in Nederland als specialist in boringen. GvL is gespecialiseerd in sleufloze boortechnieken, doorpersingen en engineering voor het kruisen van wegen, spoorwegen, waterwegen, ondergrondse infrastructuur en aanlandingen. Bij GvL is innovatie belangrijk. Daarmee is sprake van structurele ontwikkeling zowel nationaal als internationaal.

Onze producten:

  • Gesloten frontboringen
  • Open frontboringen
  • HDD – Horizontaal gestuurde boring
  • Subsea Drilling
  • Direct Drill
  • MT-Piling
  • Pipe – Pushe

Onze kenmerken
De basis voor onze kwaliteit en professionaliteit ligt voor een groot deel bij onze medewerkers. Daarom hechten wij bij nieuwe collega’s veel waarde aan onze kenmerken: inzet, betrokkenheid, flexibiliteit, teamgeest, kennis en ervaring.