okt 02
Boringstechnieken

Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Als werkvoorbereider draag je zorg voor de technische werkvoorbereiding en – begeleiding van projecten, waarmee de kwaliteit van de projectuitvoering is gewaarborgd. In de werkvoorbereiding houd je rekening met de kosten. De werkvoorbereiding wordt altijd uitgevoerd in overleg met een projectleider.

Wij vragen

Ruime ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een civieltechnische achtergrond (bij voorkeur ondergrondse infra) en je bent in het bezit van een afgeronde passende HBO opleiding. Verder ben je leergierig, ijverig, klantvriendelijk, flexibel en je vindt werken in teamverband leuk. Daarnaast heb je interesse in het vakgebied, een verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed plannen & organiseren.

Wij bieden

Een full-time functie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens Bouw CAO. Gebr. van Leeuwen Boringen is een gezond en onafhankelijk bedrijf dat plat georganiseerd is. Wij zijn een groeiend bedrijf met een open cultuur waar je elkaar actief opzoekt. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng.

Reageren

Stuur je motivatie en cv naar m.meeuwsen@gvlboringen.com. Neem voor vragen over de functie contact op met Marleen Meeuwsen. Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Bent u geïnteresseerd deze vacature of heeft u vragen?

Over Gebr. van Leeuwen Boringen (Gvl)

Gebr. van Leeuwen Boringen (GvL) heeft een sterke positie in Nederland als specialist in boringen. GvL is gespecialiseerd in sleufloze boortechnieken, doorpersingen en engineering voor het kruisen van wegen, spoorwegen, waterwegen, ondergrondse infrastructuur en aanlandingen. Bij GvL is innovatie belangrijk. Daarmee is sprake van structurele ontwikkeling zowel nationaal als internationaal.

Onze producten:

  • Gesloten frontboringen
  • Open frontboringen
  • HDD – Horizontaal gestuurde boring
  • Subsea Drilling
  • Direct Drill
  • MT-Piling
  • Pipe – Pushe

Onze kenmerken
De basis voor onze kwaliteit en professionaliteit ligt voor een groot deel bij onze medewerkers. Daarom hechten wij bij nieuwe collega’s veel waarde aan onze kenmerken: inzet, betrokkenheid, flexibiliteit, teamgeest, kennis en ervaring.